Könyvajánló: Tanner Larson
– Ecommerce Evolved

Kedvcsináló: “Ecommerce Evolved” című könyv, amelyet Tanner Larson írt, egy igazi kincsesbánya azok számára, akik az e-kereskedelem világában szeretnének érvényesülni. Ez a könyv nem csak egy útmutató, hanem egy átfogó kézikönyv, amely betekintést nyújt az online üzleti stratégiákba és megvalósításukba.

Célközönség: Ezt a könyvet különösen azoknak ajánlom, akik éppen belépnek az e-kereskedelem világába vagy akik már benne vannak, de szeretnék üzleti stratégiáikat finomítani. Legyen szó kezdő vállalkozókról, kisvállalati tulajdonosokról, vagy akár tapasztalt e-kereskedőkről, ez a könyv mindenki számára tartogat új ismereteket és perspektívákat.

Miért Ajánlom: Azért ajánlom ezt a könyvet, mert Larson nem csak elméleti tudást nyújt, hanem gyakorlati példákkal és esettanulmányokkal szemlélteti az e-kereskedelem működését. A könyv olvasója mélyrehatóan megérti az online üzleti modellek és marketingstratégiák működését, valamint azt, hogyan lehet ezeket hatékonyan alkalmazni.

Mit Tanulhat a Könyvből: Az olvasók megtanulják, hogyan építsenek fel egy sikerorientált e-kereskedelmi üzletet, a termékválasztástól kezdve a marketing és értékesítési stratégiákig. A könyv különös figyelmet fordít a vásárlói élményre, a konverzióoptimalizálásra és a digitális marketing legújabb trendjeire. Ezen felül, Larson megosztja az olvasóval azokat a hibákat is, amelyeket el kell kerülni az e-kereskedelemben.

Összegzés: Tanner Larson “Ecommerce Evolved” című könyve nem csak egy útmutató, hanem egy esszenciális olvasmány mindenki számára, aki az e-kereskedelemben érdekelt. A könyv átfogó megközelítést biztosít, amely segíti az olvasókat az e-kereskedelmi vállalkozásuk fejlesztésében, növekedésében és sikeres működtetésében. Ez a könyv egy must-have minden e-kereskedő számára!

Válogass 50+ könyvösszefoglaló közül és fejlődj napi 15 percben

Olvasd el a teljes könyvet és akár 50+ másikat is

Most csak 6990 Ft + ÁFA / hó

Gyakori kérdések és válaszok

Az Ecommers egy digitális platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy napi mindössze 15 perc alatt elsajátítsanak egy-egy e-kereskedelmi könyv lényegét. A szolgáltatás célja az, hogy az e-kereskedelem területén dolgozó vagy érdeklődő személyek gyorsan és hatékonyan szerezhessenek be releváns tudást anélkül, hogy teljes könyveket kellene átforgatniuk. Az Ecommers ezzel időt takarít meg a felhasználóknak, lehetővé téve számukra, hogy a legfrissebb iparági trendeket és stratégiákat naprakész ismeretekkel ötvözzék. Az előfizetők széles választékot találhatnak a piac legjobb könyveiből, amelyek rövidített változataikban is a sikerhez szükséges praktikákat és elméleteket kínálják. Ezzel az Ecommers egy olyan eszköz, amely a folyamatos tanulás és a szakmai fejlődés elősegítésére szolgál a gyorsan változó digitális kereskedelmi világban.

Az Ecommers szolgáltatás havidíja 6990 forint, ami körülbelül egy átlagos könyv árával egyenértékű. Ez a díj rendkívül megéri, hiszen a platformon olyan kiemelkedő e-kereskedelmi könyvek kivonatait is elérhetik az előfizetők, amelyek magyar nyelven még nem jelentek meg és Magyarországon nem is kaphatóak. Az előfizetők így hozzáférhetnek nemzetközi szintű szakmai tudáshoz és az e-kereskedelem terén világszerte elismert szerzők gondolataihoz, amelyeket másképpen nehéz, vagy költséges lenne beszerezniük. Továbbá a havidíj jelentős költségmegtakarítást jelent azoknak, akik máskülönben több ezer vagy akár tízezer forintot is kiadnának minden egyes szakmai könyv megvásárlásáért. Az Ecommers tehát költséghatékony és kényelmes megoldást kínál a tudatos és ambiciózus szakembereknek, akik naprakész akarnak maradni az e-kereskedelmi piac dinamikusan változó trendjeivel.

Természetesen, az Ecommers szolgáltatását maximális rugalmasság mellett kínáljuk. Bármikor lehetősége van lemondani az előfizetést, és ebben az ügyfélszolgálatunk minden szükséges segítséget megad, hogy a folyamat gyors és zökkenőmentes legyen. Biztosíthatom Önt arról, hogy az adatbiztonság a szolgáltatásunk egyik legfőbb prioritása; legkorszerűbb technológiákat és biztonsági protokollokat alkalmazzuk annak érdekében, hogy az Ön személyes és fizetési információi a legnagyobb biztonságban legyenek. Nyugodtan élvezheti a tudásanyagunkat, tudva, hogy a háttérben a biztonság és a támogatás folyamatosan biztosított.

Az Ecommers platformon széleskörű választékban találhatóak az e-kereskedelmi szakma legjobb könyvei, beleértve olyan elismert címeket, mint a “E-kereskedelem Mesterszinten”, “Digitális Marketing Alapok”, “Webshopok Háttere”, “Online Üzleti Stratégiák”, és “SEO Titkok”. Ezek a könyvek átfogó képet nyújtanak az e-kereskedelem minden aspektusáról, a keresőoptimalizálástól kezdve, a vevői viselkedés elemzésén át, az online értékesítési taktikákig. Az Ecommers elkötelezett amellett, hogy előfizetői mindig a legfrissebb és legrelevánsabb anyagokhoz férjenek hozzá, ezért a platformot folyamatosan frissítjük, havi minimum öt új könyvvel bővítve a kínálatot. Így biztosítva, hogy az előfizetők mindig naprakész maradjanak az e-kereskedelem gyorsan változó világában.

Az előfizetés az Ecommers platformon rendkívül egyszerű. A regisztrációhoz csak néhány alapvető adatra van szükség, és a havi díjat bankkártyával lehet kifizetni a biztonságos fizetési felületen keresztül. Amint a fizetés megtörténik, egy megerősítő e-mailt fog kapni, amely tartalmazza az Ön személyes hozzáférési adatait és az utasításokat a platform használatához. Ez a folyamat gyors és zökkenőmentes, így azonnal elkezdheti a kiválasztott könyvek összefoglalóinak olvasását, és kihasználhatja a tudás előnyeit már az első naptól kezdve.

Az Ecommers.hu a megállíthatatlan üzleted első lépcsőfoka.

Az előfizetéssel hozzáférhetsz a világ legújabb és legjobb üzleti könyveinek kivonataihoz,
amelyek világszínvonalú megoldásokat kínálnak a kereskedelem minden területét érintő problémákra.

Az előfizetés Neked szól, és rengeteget fogsz belőle tanulni ha....

“Ezt a oldalt minden e-kereskedőnek kötelezővé tenném!”

Gál Péter a Linkio és az Ecommers alapítója. 

🛡️ Biztonságban vagy!

100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk!
Nekünk az számít, hogy elégedett legyél! Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit kértél, nem kérdezünk, utalunk! 😉 

Az Ecommers.hu az első olyan platform,
amit e-kereskedők készítettek e-kereskedőknek

A legmodernebb e-kereskedelmi stratégiák első kézből. Péter folyamatos előadója a legnagyobb e-kereskedelmi konferenciáknak, csapatával együtt a legnagyobb cégeknek építettek e-kereskedelmi rendszereket most pedig a Linkio integrációs platformot fejlesztik.   

Gál Péter – a Linkio integrációs platform, a
Galocaffe ügynöség és az  Ecommers.hu alapítója, a Webáruház Indítás Lépésről Lépésre című könyv szerzője

Mit mondanak, Péterről az emberek?

Danette-Lamuella

Ivaskó István

Koluman Ádám

Mizsák Lajos

Gambero Fanni

Posovszky Tímea

“Ezt a oldalt minden e-kereskedőnek kötelezővé tenném!”

Gál Péter a Linkio és az Ecommers alapítója. 

🛡️ Biztonságban vagy!

100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk!
Nekünk az számít, hogy elégedett legyél! Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit kértél, nem kérdezünk, utalunk! 😉 

Mit ad majd neked az Ecommers.hu?
Mire számíthatsz már az első hónapban?

Biztonságot

Mindenekelőtt biztonságot nyújt abban, hogy a digitális kereskedelem gyorsan változó világában mindig naprakész maradj. Tudd, hogy hol tartasz most és tudd, hogy merre van a következő lépés.

Inspirációt és motivációt

Az inspirációt és motivációt a világ legjobb üzleti könyveinek minden nap elérhető kivonatai biztosítják, amelyekkel új lendületet vehetsz a mindennapokban. WOW élmények tucatjai garantálják az újabb és újabb ötleteket.

Világszínvonalú tudást

Világszínvonalú e-kereskedelmi tudást napi 15 percben, az e-kereskedelemi szakértők elitjétől. Olyan tudásat aminek a segítségével képes leszel egy olyan vállalkozást felépíteni, amire mindig is vágytál.

Olyan vállalkozást, amit megérdemelsz

Végtére is a nap végén az egyik legfontosabb fokmérő a bevétel. Mit gondolsz, mennyivel tudnád megnövelni a bevételedet, ha mindezt a tudást elsajátítanád? 🧠

Szóval vacillálsz még?
Ezt tapasztalják azok az emberek,
akik legalább napi 15 percet tanulásra fordítanak.

Mindössze napi 15 perc tanulással elérheted, hogy: 

0 %
"Rákap a tanulásra és a mindennapi rutinjává teszi"
0 %
"Nyilatkozta, hogy jobb szokásokat alakít ki a mindennapokban"
0 %
"Egyértelmű pozitív változásokat tapasztal az életében"

*A Blinks Labs nemzetközi tanulmánya alapján, több ezer résztvevővel. 

Ha bármilyen kérdés felmerül, akkor írj e-mailt bátran a következő e-mail címre:

© 2023 ECOMMERS. All Rights Reserved. A platformon található összes videó, könyv, hanganyag és műsor, és minden kapcsolódó kép és tartalom a Eggcellent Kft. tulajdona. Ennek sokszorosítása és másolása szigorúan tilos.