Nap
Óra
Perc
Másodperc

15 perc alatt feldolgozható üzleti és e-kereskedelmi
könyvek a világ legjobb szerzőitől és szakértőitől

Napi csupán ⏰ 15 perc befektetésével magyar nyelven meríthetsz inspirációt és motivációt a világ legjobb üzleti és e-kereskedelmi könyveiből, amelyek segítenek nap mint nap új ötleteket szerezni, hogy ne maradj le ebben az őrjítő iparágban. 📈 

🔥 Több mint 50 világhírű szerző tanítása elérhető már az első hónapban és havi 5-10 könyvel folyamatosan bővülünk

Az Ecommers.hu a megállíthatatlan üzleted első lépcsőfoka.

Az Ecommers.hu segítségével hozzáférhetsz a világ legújabb és legjobb üzleti könyveinek 15 perc alatt feldolgozható kivonataihoz,
amelyek világszínvonalú megoldásokat kínálnak a kereskedelem minden területét érintő problémákra.

Az előfizetés Neked szól, és rengeteget fogsz belőle tanulni ha....

Könyvek az Ecommers.hu rendszeréből

The Everything Store:

Kedvcsináló: “The Everything Store: Jeff Bezos and the Age of Amazon”, írta Brad Stone, egy alapos és részletes betekintést nyújt az Amazon.com megalapításába és Jeff Bezos útjába az online kiskereskedelmi óriás vezetőjeként. A könyv nem csak egy vállalati történet, hanem egy inspiráló portré is Bezosról, mint innovátorról és zseniális üzletemberről.

Launched

Kedvcsináló: Jeff Walker “Launched” című könyve egy igazi útmutató azok számára, akik meg szeretnék érteni, hogyan indíthatnak el és növelhetnek sikeresen egy online üzletet a digitális korban. A könyv egyben az online termékbevezetések mesterkurzusa is, amely a szerző saját, Product Launch Formula (PLF) néven ismert módszerén alapul.

Ecommerce Evolved

Kedvcsináló: “Ecommerce Evolved” című könyv, amelyet Tanner Larson írt, egy igazi kincsesbánya azok számára, akik az e-kereskedelem világában szeretnének érvényesülni. Ez a könyv nem csak egy útmutató, hanem egy átfogó kézikönyv, amely betekintést nyújt az online üzleti stratégiákba és megvalósításukba.

Crushing It

Kedvcsináló: Gary Vaynerchuk “Crushing It!” című könyve egy energikus és inspiráló útmutató a személyes márka építéséhez és az online jelenlét növeléséhez a közösségi média segítségével. Ez a könyv nemcsak elméleti tudást nyújt, hanem gyakorlati lépéseket és sikertörténeteket is bemutat, amelyek segítenek az olvasóknak megérteni, hogyan használhatják ki a digitális platformokat üzleti és személyes sikerük érdekében.

Profit First

Kedvcsináló: “Profit First”, írta Mike Michalowicz, egy forradalmian új szemléletet kínál a vállalati pénzügyek kezelésére. Ez a könyv a hagyományos bevétel-kiadás-nyereség modellt fordítja meg, és arra ösztönzi az olvasókat, hogy először a nyereséget tegyék félre, ezáltal biztosítva a vállalkozás pénzügyi stabilitását és növekedését.

“Ezt a oldalt minden e-kereskedőnek kötelezővé tenném!”

Gál Péter a Linkio és az Ecommers alapítója. 

🛡️ Biztonságban vagy!

100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk!
Nekünk az számít, hogy elégedett legyél! Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit kértél, nem kérdezünk, utalunk! 😉 

Az Ecommers.hu az első olyan platform,
amit e-kereskedők készítettek e-kereskedőknek

A legmodernebb e-kereskedelmi stratégiák első kézből. Péter folyamatos előadója a legnagyobb e-kereskedelmi konferenciáknak, csapatával együtt a legnagyobb cégeknek építettek e-kereskedelmi rendszereket most pedig a Linkio integrációs platformot fejlesztik.   

Gál Péter – a Linkio integrációs platform, a
Galocaffe ügynöség és az  Ecommers.hu alapítója, a Webáruház Indítás Lépésről Lépésre című könyv szerzője

Mit mondanak, Péterről az emberek?

Danette-Lamuella

Ivaskó István

Koluman Ádám

Mizsák Lajos

Gambero Fanni

Posovszky Tímea

“Ezt a oldalt minden e-kereskedőnek kötelezővé tenném!”

Gál Péter a Linkio és az Ecommers alapítója. 

🛡️ Biztonságban vagy!

100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk!
Nekünk az számít, hogy elégedett legyél! Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit kértél, nem kérdezünk, utalunk! 😉 

Mit ad majd neked az Ecommers.hu?
Mire számíthatsz már az első hónapban?

Biztonságot

Mindenekelőtt biztonságot nyújt abban, hogy a digitális kereskedelem gyorsan változó világában mindig naprakész maradj. Tudd, hogy hol tartasz most és tudd, hogy merre van a következő lépés.

Inspirációt és motivációt

Az inspirációt és motivációt a világ legjobb üzleti könyveinek minden nap elérhető kivonatai biztosítják, amelyekkel új lendületet vehetsz a mindennapokban. WOW élmények tucatjai garantálják az újabb és újabb ötleteket.

Világszínvonalú tudást

Világszínvonalú e-kereskedelmi tudást napi 15 percben, az e-kereskedelemi szakértők elitjétől. Olyan tudásat aminek a segítségével képes leszel egy olyan vállalkozást felépíteni, amire mindig is vágytál.

Olyan vállalkozást, amit megérdemelsz

Végtére is a nap végén az egyik legfontosabb fokmérő a bevétel. Mit gondolsz, mennyivel tudnád megnövelni a bevételedet, ha mindezt a tudást elsajátítanád? 🧠

Kezdhetjük végre, vagy még meséljek róla, hogy mindössze napi fél kávé árába kerül az előfizetés?

Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot

Havi előfieztés

6990 Ft + ÁFA / hó

🔥 A leggyorsabb 50 előfizető számára

Éves előfizetés

19 990 Ft + ÁFA / év 

Szóval vacillálsz még?
Ezt tapasztalják azok az emberek,
akik legalább napi 15 percet tanulásra fordítanak.

Mindössze napi 15 perc tanulással elérheted, hogy: 

0 %
"Rákap a tanulásra és a mindennapi rutinjává teszi"
0 %
"Nyilatkozta, hogy jobb szokásokat alakít ki a mindennapokban"
0 %
"Egyértelmű pozitív változásokat tapasztal az életében"

*A Blinks Labs nemzetközi tanulmánya alapján, több ezer résztvevővel. 

“Ezt a oldalt minden e-kereskedőnek kötelezővé tenném!”

Gál Péter a Linkio és az Ecommers alapítója. 

🛡️ Biztonságban vagy!

100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk!
Nekünk az számít, hogy elégedett legyél! Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit kértél, nem kérdezünk, utalunk! 😉 

Gyakori kérdések és válaszok

Az Ecommers egy digitális platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy napi mindössze 15 perc alatt elsajátítsanak egy-egy e-kereskedelmi könyv lényegét. A szolgáltatás célja az, hogy az e-kereskedelem területén dolgozó vagy érdeklődő személyek gyorsan és hatékonyan szerezhessenek be releváns tudást anélkül, hogy teljes könyveket kellene átforgatniuk. Az Ecommers ezzel időt takarít meg a felhasználóknak, lehetővé téve számukra, hogy a legfrissebb iparági trendeket és stratégiákat naprakész ismeretekkel ötvözzék. Az előfizetők széles választékot találhatnak a piac legjobb könyveiből, amelyek rövidített változataikban is a sikerhez szükséges praktikákat és elméleteket kínálják. Ezzel az Ecommers egy olyan eszköz, amely a folyamatos tanulás és a szakmai fejlődés elősegítésére szolgál a gyorsan változó digitális kereskedelmi világban.

Az Ecommers szolgáltatás havidíja 6990 forint, ami körülbelül egy átlagos könyv árával egyenértékű. Ez a díj rendkívül megéri, hiszen a platformon olyan kiemelkedő e-kereskedelmi könyvek kivonatait is elérhetik az előfizetők, amelyek magyar nyelven még nem jelentek meg és Magyarországon nem is kaphatóak. Az előfizetők így hozzáférhetnek nemzetközi szintű szakmai tudáshoz és az e-kereskedelem terén világszerte elismert szerzők gondolataihoz, amelyeket másképpen nehéz, vagy költséges lenne beszerezniük. Továbbá a havidíj jelentős költségmegtakarítást jelent azoknak, akik máskülönben több ezer vagy akár tízezer forintot is kiadnának minden egyes szakmai könyv megvásárlásáért. Az Ecommers tehát költséghatékony és kényelmes megoldást kínál a tudatos és ambiciózus szakembereknek, akik naprakész akarnak maradni az e-kereskedelmi piac dinamikusan változó trendjeivel.

Természetesen, az Ecommers szolgáltatását maximális rugalmasság mellett kínáljuk. Bármikor lehetősége van lemondani az előfizetést, és ebben az ügyfélszolgálatunk minden szükséges segítséget megad, hogy a folyamat gyors és zökkenőmentes legyen. Biztosíthatom Önt arról, hogy az adatbiztonság a szolgáltatásunk egyik legfőbb prioritása; legkorszerűbb technológiákat és biztonsági protokollokat alkalmazzuk annak érdekében, hogy az Ön személyes és fizetési információi a legnagyobb biztonságban legyenek. Nyugodtan élvezheti a tudásanyagunkat, tudva, hogy a háttérben a biztonság és a támogatás folyamatosan biztosított.

Az Ecommers platformon széleskörű választékban találhatóak az e-kereskedelmi szakma legjobb könyvei, beleértve olyan elismert címeket, mint a “E-kereskedelem Mesterszinten”, “Digitális Marketing Alapok”, “Webshopok Háttere”, “Online Üzleti Stratégiák”, és “SEO Titkok”. Ezek a könyvek átfogó képet nyújtanak az e-kereskedelem minden aspektusáról, a keresőoptimalizálástól kezdve, a vevői viselkedés elemzésén át, az online értékesítési taktikákig. Az Ecommers elkötelezett amellett, hogy előfizetői mindig a legfrissebb és legrelevánsabb anyagokhoz férjenek hozzá, ezért a platformot folyamatosan frissítjük, havi minimum öt új könyvvel bővítve a kínálatot. Így biztosítva, hogy az előfizetők mindig naprakész maradjanak az e-kereskedelem gyorsan változó világában.

Az előfizetés az Ecommers platformon rendkívül egyszerű. A regisztrációhoz csak néhány alapvető adatra van szükség, és a havi díjat bankkártyával lehet kifizetni a biztonságos fizetési felületen keresztül. Amint a fizetés megtörténik, egy megerősítő e-mailt fog kapni, amely tartalmazza az Ön személyes hozzáférési adatait és az utasításokat a platform használatához. Ez a folyamat gyors és zökkenőmentes, így azonnal elkezdheti a kiválasztott könyvek összefoglalóinak olvasását, és kihasználhatja a tudás előnyeit már az első naptól kezdve.

© 2023 ECOMMERS. All Rights Reserved. A platformon található összes videó, könyv, hanganyag és műsor, és minden kapcsolódó kép és tartalom a Eggcellent Kft. tulajdona. Ennek sokszorosítása és másolása szigorúan tilos.