Tematikus MasterMind csoportok
Valósítsd is meg, amit tanulsz, ebben pedig segítségedre lesz egy szuper közösség

Mi ez ❓❓❓

Ismerős a történet? Elolvasol egy klassz könyvet, motivált leszel behúz a WOW élmény, aztán….. nem történik semmi. Nem valósítasz meg semmit, elmúlik a motiváltság a WOW élmény és vissza a mókuskerékbe. Ebben segítenek neked a tematikus MasterMind csoportok. 

Minden mastermind csoportot a téma egy elismert szakértője vezeti.

Ecommers előfizetőként bármelyik Mastermind csoportba csatlakozhatsz ingyenesen

Milyen tematikus MasterMind csoporthoz csatlakozhatsz?

Webáruház indítás.  A MasterMind csoport célja, hogy sikeresen indíts el egy webáruházat. Válaszd ki a megfelelő rendszert, építsd fel, töltsd fel és kezd el üzemeltetni. 

PPC / SEO – Marketing Ebben a csoportban olyanokkal veheted körül magadat, akik maguk kezelik a saját online hirdetéseiket. A célja, hogy a leghatékonyabb hirdetést tudd elkészíteni.

Logisztika, szállítás, beszerzés. Ebben a csoportban termék ötletekről, beszerzési praktikákról, logisztikai kihívásokról és modern szállítási megoldásokról beszélgetünk.  

Növekedjünk közösen. Ebben a csoportba olyanok csatlakozhatnak, akiknek már van webáruházuk és a következő szintre szeretnének eljutni.

Jogi tudnivalók. EPR, ÁSZF, GDPR, elállás és minden ami az e-kereskedelem jogi oldalát illeti. A csoportban segítséget kaphatsz mások

Üzleti kihívások és motiváció. Hol érdemes hirdetni és mennyit kell rá költeni? Milyen egy jó ajánlat, amire harapnak a vásárlók? 

GÁL PÉTER

A MasterMindok házigazdája

Szia 👋 

Több mint 10 éve foglalkozok e-kereskedelemmel, rólam részletesebben itt olvashattok. 

A MasterMind-ok házigazdájaként az a feladatom, hogy minden tipusú Mastermind csoportba a legjobb szakértőket hívjam meg, akik segítik a fejlődésedet és hogy minden MasterMind-nak legyen egy tematikája, ahol egy adott problémát vesézünk ki és oldunk meg. 

Milyen feltételekkel csatlakozhatsz
egy Mastermind csoporthoz?

❗❗❗ FONTOS! OLVASD EL! ❗❗❗
A MasterMind csoportok bár ingyenesen járnak az előfizetési díjért cserébe, de akkor sem csatlakozhat bárki! 
Az nem MasterMind ha a résztvevők minden alkalommal cserélődnek! Lelkes, motivált, valóban elkötelezett csoportokat építünk, így a MasterMind csoportokba csak akkor veszünk fel, ha a következő feltételek maradéktalanul teljesülnek! 

© 2023 ECOMMERS. All Rights Reserved. A platformon található összes videó, könyv, hanganyag és műsor, és minden kapcsolódó kép és tartalom a Eggcellent Kft. tulajdona. Ennek sokszorosítása és másolása szigorúan tilos.